Messi har ledsaget sin kone Antonella de sidste par dage på grund af hans tredje barns fødsel. Efter at have vendt tilbage til træningen i dag, applauderede Barcelona-holdet Messi. Fra videoen kan det ses, at Barcelona-holdet huddlede sammen for at byde Messi tilbage, mens sidstnævnte kiggede lidt genert, og den amerikanske leder Rakitic talte i mængden.Fodboldtrøje til børn er glade for at hjælpe dig.

Messi deltog ikke i ligakampen med Málaga i sidste weekend. De forbereder for øjeblikket den anden runde af Chelsea's UEFA Champions League. I kampens første ben tegner de to hold 1-1.Messi fodboldtøj til børn, vi leverer den bedste service og rettidig levering.

Derudover hilste Barcelona også gode nyheder, efter at den skadede kaptajn Iniesta er vendt tilbage til træning, kan han vende tilbage med Chelsea. Før Messi lige havde indvarslet sin tredje sønns fødsel, men han savnede stadig ikke kampen i Barcelona, ​​og Messi og hans ældste søn Tiago på hospitalet så kampen. På grund af hans yngste sønns "Ciro" fødsel undlod Messi at deltage i La Liga-kampen mellem Barcelona og Málaga. Men som professionel spiller er Messi stadig meget bekymret for sit hold, selvom han tager sig af sin kone og børn på hospitalet. Ønsker ikke at savne dette spil.Fodboldtøj til Børn med navn og du vil finde alle dine trøjer og favorit skjorter efter eget valg.