Paulinho fodboldtøjsalg rangeret tredje i Barcelona er ikke overraskende, for efter at have ankommet til Barcelona med et overførselsgebyr på 40 millioner euro, vundet brasilianerne Valverdes tillid skridt for skridt, fremhæver udenlandske medier generelt, at han vil spille i den nationale derby første spiller. I øjeblikket har Paulinho spillet i den spanske fodboldlændes præstation, vi kan se, scorede seks mål, det højeste antal mål scoret i den midterste spansk fodboldlænder, hans mål i holdet bag kun 14 mål Messi og 9 mål Suarez. I den spanske fodboldliga rækkevidde, endnu mere end C Luo, Geliziman, Bell og Benzema top angriber.Fodboldtrøje til børn, vi har lidt kærlighed til Jersey d af unge fans.

En skarp kontrast er, at efter at Paulini lige kom til Barcelona, ​​har medierne og fansne stillet spørgsmålstegn ved en spiller fra Super League i Barcelona, ​​der kan løses, så fans er ikke optimistiske over ham. Efter at Pauliniao formelt blev tilsluttet, solgte han på sin nr. 15 fodboldtrøjer elendigt dyster, dagen for hans kontrakt med Barcelona, ​​sælger flagskibsbutikken faktisk ikke sin skjorte. Denne brasilianske internationale debutceremoni, kun 2.000 fans til at deltage i Camp Nou Camp.Barcelona fodboldtøj til børn, vælg dit eget navn og nummer i print skjorte. Vi sælger kun 100% autentiske trøjer, og for os af alle jerseys tilgængelige brugerdefinerede muligheder.

I de to dage før Pauline kom til Barcelona, ​​købte kun en fan sin fodboldtrøje. Men nu har Paulinho afsluttet en erobringsperiode, han er blevet en af ​​Barcelonas favoritfans, Barcelona-trøje bliver naturligvis den varme genstand. I dag realiserede han endelig Barcelona sin drøm. I Bernabeu's debut er han som Luis - Suarez kan skyde bolden til det andet mål, ligesom Messi kan være en til en kontakt før og efter banen.Fodboldtøj til Børn med navn, skræddersy dit fodboldsæt med din yndlingsspiller.

 

Paulinho-landsholdstroje-salg-Barcelona-rangeret-tredje