Den tidligere Liverpool-stjerne Ricky Lambert mener, at Den Røde Hær bør sælge Coutinho om sommeren. Den 35-årige havde kun brugt en sæson med holdet efter at have flyttet fra Southampton til Liverpool. Liverpool nægtede Barcelonas udøvelse af Coutinho om sommeren, da Kutigno indgav en overførselsansøgning. Overførselsgebyret er 114 millioner pund. Mens Lambert mener, at Liverpool skal lade Coutinho forfølge deres egne mål.Fodboldtrøje til børn har forskellige lande fodbold skjorter.

I tv-showen sagde Lambert: "Han var en dejlig dreng, han elsker fodbold, og kravene til ham er hele verdenen. Han har allerede betalt for alt til Liverpool. "" Hvis han forlader klubben, vil jeg være meget trist, jeg er meget taknemmelig for ham, for klubben gjorde alt. Han om sommeren for at forlade, kan jeg ikke forestille mig nogen grund, at Liverpool ville være om 1 måned, vil han sælge. Dette giver ingen mening. "Selvom i denne uge i European Champions League-turneringen, bære kaptajnens armbånd, på samme tid også blev et hat-trick i fodboldkampe, men Felipe Kutty neo er stadig ivrig efter at blive med i Barcelona. Hvis transaktionen i løbet af sommeren næste år sker, vil Liverpool have tid nok til at finde alternative kandidater. Du giver den billigste Liverpool fodboldtøj til børn, den hurtigste leveringstid.

"Jeg kan have nogle angrende om overførsel af Coutinho, men jeg mener, at Liverpool skal lade ham gå, fordi han vil overføre." Barcelona lavede tre tilbud i sommer til Filipe Coutinho, men begge blev afvist af Liverpool. Den brasilianske ønsker at få en garanti fra toppen af ​​holdet for at tillade ham at flytte til Barcelona. En sådan forpligtelse vil give Felipe Coutinho mulighed for at fokusere på resten af ​​sæsonen, og derefter kæmpede i Spanien.Fodboldtøj til Børn med navn, og i løbet af sæsonen hele vejen for at støtte dit hold.