Den islandske forsvarer Johanneson sagde, at han vil have Messi til at bringe 23 trøjer per kamp, ​​så alle kan få Messi's skjorte. Johanneson i accept af det argentinske radiointerview, sagde: "Det er lidt bange for at kæmpe med Messi. Efter alt er han den bedste i verden. "Fodboldtrøje til børn har forskellige lande fodboldtrøjer.

"Det er klart, at hver og en af ​​os ønsker at ændre sin fodboldtrøje med Messi, så gør jeg. Han vil bestemt give sine fodboldtrøjer til den første person for at stille en anmodning til ham, så jeg ville tale med Messi og sige problemer med 23 fodboldtrøjer pr. Spil, så hver af os kan skifte til hans fodboldtrøjer, er der ikke noget problem med den spiller, der ikke spillede. "Hvordan forsvare Messi? Johanneson giver sine tanker: "Jeg er lidt nervøs, fordi Messi er verdens bedste spiller. Men jeg er meget glad, jeg kan og Island sammen for at skabe historie. Dette bliver første gang, jeg så Messi, men når det er på retten, er der ingen idol fan. "Messi fodboldtøj til børn, fra den bedste fodboldbutik købe fodboldtrøjer. Worldwide Delivery.

Tale om Islands udsigter til næste års verdensmesterskab, Johanneson sagde: "Vi kan slå nogen, og vi vil arbejde hårdt for at nå dette, det 2016 europæiske fodboldmesterskab, vi har set, det er ikke tilfældigt." Johannes den endelige, at Argentina svagter: " Island kan slå enhver modstander. Vi vil gøre alt for at finde de argentinske svagheder. Jeg tror, ​​at Argentinas svaghed nok er forsvar, jeg mener hele forsvaret.Fodboldtøj til Børn med navn, designet til at sælge trøjer z, herunder børn i fodboldtrøjer.