I den sydamerikanske Liberation Cup-finale i de foregående par dage vandt gremioen på tredje års historie det sidste mesterskab, og han i de vandt mesteren på samme tid, mange internationale fodbold overførsler store stjerner har sagt, dette mesterhold har mange spillere tekniske evner er meget fremragende, og de opnåede mesteren er fortjent, men klubben skal være opmærksom på, at disse spillere helt sikkert vil være europæisk gigant team køb. Og nogle af de fineste spiller i finalen, Arthur, blev anset for at have sluttet sig til Barcelona snart.Fodboldtrøje til børn har forskellige lande fodbold skjorter.

Dette er et billede efter fredags møde med sin mægler, billedet også optrådt i det sydamerikanske område er ansvarlig for at kontakte spillere Barcelona Andrea Curie. Der er en mand som Xiao Luo på billedet, hans brors søn. Arthur og Ronaldinho nevø stod i Andre Curry på begge sider. 21-årige Arthur - Melo Barcelona mål, i onsdagens Libertadores Cup final, vandt han den bedste spiller i publikum er. Selv om han var ude af skader efter pausen, slog Gremio, som spillede for ham, sin modstander til at vinde mesterskabet. Barcelona fodboldtøj til børn, læg din helt på tøjet og i løbet af sæsonen hele vejen for at støtte dit hold.

Vi ved alle, at i den to sydamerikanske Liberation Cup-finale har barcelona Andre Coury kigget på spillet på stedet, nyheden om at han skal undersøge Arthur i løbet viste, hvordan resultaterne vi alle ved, hans grêmio vandt mesterskabet, Arthur vandt også gloriously den bedste spillerpris. Og Barcelona er nu ambassadør er Ronaldinho, da Ronaldinho først startede, var det i Gremio, selv om det var sent at vende tilbage til Brasilien for at sparke bolden, når valget er flamenco og ikke har noget valg Gremio, men det lille Luo A og Gremio forhold er stadig meget godt.Fodboldtøj til Børn med navn, kontakt os snart, vi glæder os til at samarbejde med dig.