Medie rapporter, Fulham venstreback Ryan Sese Nyon er Tottenham i den venstre venstre venstre position, teamet ønskede at købe ham til at forberede, for at Danny kan forlade. Ifølge rapporterne, selv om Danny nu steg og bølger skåret Tino, er forholdet forbedret, men det er stadig usikkert, om den 27 årige vagt vil spille Tottenham Hotspur i lang tid. For nylig to Premier League, Ross ikke ind i en holdliste, den vigtigste Shuai bølge cut Tino sagde, at det var for at beskytte den lige fra knæskade genvinde spillere. Køb billige fodboldtrøjer og Fodboldtrøje til børn.

Tottenham Hotspur har været bekymret for Sese Nyon i over et år, i de sidste tre på hinanden følgende overførselsfrist, med Tottenham Hotspur, da han gjorde undersøgelsen. Og bølge-skåret Tino selv var Englands U19 internationale "fans", født i år 2000 han, i sidste sæson at besætte Fulham første hold i en ordentlig position, og underskrev den første professionelle kontrakt i livet. Tilbyder alle de seneste Tottenham Hotspur fodboldtøj til børn.

År kun 17-årige Sese Nyon er således blevet England af de fire niveau League første hat-trick efter 00 spillere, dette er også han repræsenterede Fulham spillet i det 50. spil. 2000.5.18 født i London, England, England fodboldspiller, feltet chef niveau venstre forsvareren, Nu spiller i British Crown of Fulham fodboldklub.Fodboldtøj til Børn med navn, er en online butik dedikeret til at sælge trøjer med høj kvalitet, herunder fodboldtrøjer børn.