I den næstsidste runde af Champions League i de tidlige timer i formiddag, vandt Paris 7-1 Celtics med ren overvældende dominans, Neymar, Mbape, Cavani, den ene efter den anden, der var dedikeret til målet. Vi er meget stolte over at kunne give Fodboldtrøje til børn online.

I den resterende runde af omstendigheder har all-off offensiv PSG scoret 24 mål i gruppen, slået Borussia Dortmund i sidste sæson for at skabe en 21-ball Record, angrebslinjen kan kaldes terror. Og ud over den offensive ende gjorde defensiv side meget godt, og Belles mål var det eneste mål, som Paris scorede i UEFA Champions League denne sæson. vi sælger kun 100% autentiske PSG fodboldtøj til børn.

PSG ønsker at underskrive en 16-årig ung spiller Ken Ying KUBO, PSG for at introducere den 16-årige japanske unge spiller Ken Ying Kubo, rapporterede medierne, og sportsdirektøren i Paris har været forbundet med den unge japanske spilleragent . Ken Ying Kubo trådte i Barcelona ungdomslejr i 2011 og spillede fremad position på banen. Han blev officielt en førsteklasses spiller i FC Tokyo denne måned, kendt som "Japan Messi". Han spillede godt i sidste års U20 World Cup og slog den yngste rekord af turneringen i en alder af 15 og 11 måneder.Fodboldtøj til Børn med navn til at tilpasse din fodbold suite og din favorit afspiller.