Den globale myndighed for fodboldudstyr Intelligence hjemmeside i dag udsatte Barca 2018-19 sæson hjem Jersey design koncept. Du kan se de røde og blå striber igen bliver regelmæssige former, og intervallet er smalt. Barcelona i de nye sæson trøjer vil være indrettet til at gøre en lille ændring, i forhold til nu Barcelona trøjer, designet af næste sæson Barcelona Jersey tilbage til den røde og blå søjler på.Fodboldtrøje til børn fit kids wear.

Og Barcelona ny sæson hjemmejersey med buksebukser og strømper vil være mørkblå, så tidligt som i 1998 blev Barcelona Jersey sponsor, på tidspunktet for Barcelona hjemmesko bukser og kuglestrømpebukser er dette tæt på sorten dybblå. Barcelona næste sæson Jersey med 2011/12 sæsonen i Barcelona Jersey er meget ens, men begge sæt trøjer forskellen afspejles hovedsagelig i shortsen, den nye sæson Barcelona Jersey shorts, farven bliver dybere, selv tæt på sort . Flow fra konceptet af figuren kan vi se, at næste sæson Barcelona trøjer vil have et lodret stribe design, og striberne er bredere, skuldrene på mørkere dybere, kuglebukserne og boldstokken bruger a og skulderdelen af samme farve. Støtte Barcelona, ​​vælg Barcelona fodboldtøj til børn jerseys.

Barcelona 2017-18 sæson anden væk Jersey introduktion. Ny Barcelona anden væk Jersey, shorts og ball sokken bruger en maroon præsentation, trøjer skulder striber og Swoosh valget af lyse orange, bryst Rakuten reklame er den konventionelle hvide. Og den anden store Paris-jersey samme, Barcelonas to-passagersjersey lavede også detaljer om skulderdesign, de mosaiklignende dekorative detaljer hylder Barcelonas bys berømte bygninger. Spillerens navn og nummer vil også blive brugt i Orange produktion, mens i bagsiden af ​​tallene nedenfor også repræsenterer klubben og byens "Barça" udskrifter.Fodboldtøj til Børn med navn, kontakt os, vi vil så meget som muligt så billigt som muligt.