I en nylig mediebetænkning, i slutningen af ​​den europæiske VM kvalifikationskonkurrence, besejrede Belgien i hjemmet 4-0 besøger Cypern, Adjara Brothers bygger fortjent Lukaku-glasur på kagen. Ud over at låse gruppen først, var et andet værdigt aspekt af fodboldkampen den 97. gang han spillede til landsholdet, og han blev den hyppigste spiller til at spille på vegne af det belgiske landshold. Mange fans som Billige Fodboldtrøjer.


Før dette var Selemans rekordindehaver, og i 1977-1991 år spillede Selemans i Belgien 96 gange, og Selemans tilbragte det meste af klubbenes liv i Brugge. Vertonghen har også udtrykt sin glæde på den personlige Twitter-konto efter fodboldkampen, "en særlig aften som den mest spillede spiller på vegne af det belgiske landshold, hvilket gjorde mig stolt og æret." "Det betyder meget for mig at skabe det højeste antal udseende i Belgien, og jeg vil værne om mit landsholds liv." "Siden 2007, da det belgiske landshold først dukkede op, har Viltongen scoret 8 mål, sagde han, at han ikke har overvejet at træde tilbage fra landsholdet."Billige Belgien Fodboldtrøje, vælg at modtage din favorit afspiller navn og nummer på din ryg.


"Jeg vil have en god præstation i verdensmesterskabet, og jeg vil spille så meget tid som muligt for landsholdet," sagde han. Jeg vil gerne spille for Belgien, så længe jeg kan, vil jeg deltage i flere konkurrencer. "Fra den første fodboldvideo jeg så på, var det en ære for mig at spille for landsholdet, og at bryde posten var noget, jeg ville værdsætte og indsamle." "13. maj 2014 blev Viltongen valgt til belgiske verdensmesterskab i Brasilien, i den første kamp mod Algeriet sendte Feghouli en straffespark, men slutningen af ​​holdet 2-1 vendte nederlag modstandere."Billige Fodboldtrøjer butik er en online butik, der specialiserer sig i at sælge trøjer til høj kvalitet, herunder fodbold jersey børn.