Bayern München-tjenestemand meddelte, at den officielle udnævnelse af Heynckes som holdbrændtræner, som en fodboldkonkurrencer kontrakt indtil 30. juni 2018. Bayern München officielle hjemmeside afsløret, lokal tid den 9. oktober, overtog Heynckes officielt, assistent er Herman og Grande, to personens kontrakt er 30. juni 2018 slutningen. På grund af dårlige karakterer og et rodet skab skabte Bayern Carlo Ancelotti og begyndte derefter at lede efter en fodboldchef. Køb de mest populære Billige Fodboldtrøjer online. Engang var der en endelig bekræftelse på, at den tidligere Dortmund-fodboldbaner Tuchel. Kunne ikke nå til en aftale med Tuchel, Bayern kontaktede endelig de pensionerede Heynckes, havets smukke, efter at man havde nøje overvejet at komme ud som fodboldchef.

Den 72-årige Heynckes, der har været coaching 3 gange i Bayern München for første gang i 1987 til 1991, var kort den anden i 2009 som fodboldchef og den tredje i 2011 til 2013. Tre gange som coach , Heynckes var mest succesfulde i sin tredje coachoplevelse, og i 2012/13 sæsonen førte han Bayern München til at vinde tre titler, herunder Bundesliga, Tysk Cup og Champions League, hvorefter han meddelte sin pensionering. Den gamle træner vil være ansvarlig for Bayern München indtil slutningen af ​​sæsonen, og han vil gå på pension i Ming Xia uden nogen overraskelser. Heynckes er bekendt med mange spillere i Bayern München, som Neuer, Muller, Franck og Arjen Robben. Herefter vil Heynckes være laget for at forberede Bayerns hjemmebane mod Freiburg.Billige Bayern Munchen Trøjer er af god kvalitet og bruger dit yndlingsnavn og nummer til at tilpasse trøjen.

Med tanke på fodboldchefen sagde Heynckes, at det var alt på grund af Bayerns kærlighed: "Jeg vil ikke gå tilbage til nogen klub i verden, undtagen Bayern, dette er mit hjertes favorit." Jeg og min coaching team vil gøre den største indsats for at få fansen til at se fodboldens succes, jeg glæder mig til denne vanskelige opgave. "Når du køber en fodboldtrøje på Billige Fodboldtrøjer butik, er der mange muligheder, og vi har også hurtig levering og billig fragt!"