Designkonceptet i Barcelonas anden udmærket outfit er ekstremt fed og avantgarde, hvilket utvivlsomt er en spændende designplan. For at afspejle Barcelonaklubbenes særprægede position i international fodbold, anvender den anden outfit også den mest avancerede aeroswift-teknologi, som kan give stoffer en bedre ydeevne og vise bedre detaljer. Barcelonas andet udehold til at tage lilla-sort som hovedbunden af ​​pigmentet, shorts, sokker design stil er ekstremt nydelig, fed, dette og det Røde og Blå Regiment i international fodbold maverick fodboldkamp stil helt passer. Du bør vælge Fodboldtøj til børn kit som en gave til børn at bære. I denne skjorte præsenterer kravepositionen en tydelig moderne minimalistisk stil, mens de karakteristiske geometriske mønstre i toppe og sokker gør det muligt for outfit at skille sig ud overalt.

På begge sider af blusen tilføjer designeren lyse orange striber til skulderpositionen, og mosaikkens design tilføjes til armene. Designkonceptet for den anden væk skjorte fra den røde og blå legion falder sammen med stilen af ​​den berømte bygning i Barcelona. Derudover er trøjen tilbage og nummeret på shorts også lyse orangfarver. Bag kappen er der ordet "Barca", som kan repræsentere både Barcelonaklubben og den store by Barcelona. Det er bemærkelsesværdigt, at designeren har udformet Barcelona anden væk jersey meget godt. Desuden er de geometriske mønstre på toppe og shorts også i overensstemmelse med karakteren af ​​professionel fodbold. På begge sider af kappen og shortsen er stoffets ydeevne af det lyse oransje stripeområde ikke det samme som stoffet i hoveddelen af ​​holdet. Børn vælger at have Billige Barcelona Trøjer er meget gode, designer design af Barcelona fodboldtrøje børnetøj konkurrence er meget smuk. Når spillerens fodboldbane løber hurtigt, kan strimmelområdet maksimere luftgennemstrømningshastigheden, samtidig med at kroppens overfladetemperatur reduceres, men tillader også atleter frit at foretage større tekniske bevægelser.

I forbindelse med at lave sokten har sponsorfirmaet også vedtaget den mest banebrydende teknologi, som kan gøre spillerens fødder og sneakers mere passende. Derudover er "Barca" på sokker i fodbold også en lys orange farve. Barcelona midtbanespiller Roberto sagde: "Som spiller vil du altid være fuld af tillid til fodboldbanen, og jeg er stolt af at kunne sætte på denne nye Barcelona jersey, byen og den her smittede kultur." "Den nye Barcelona anden away jersey vil debutere den 27. september i UEFA Champions League kampen mod portugisisk sport." For at lære mere om Barcelonas anden outfit, Fodboldtøj til børn vær så opmærksom på os.